autorisert-forhandler-av-nibe-rgb

Nibe -VARMEPUMPE NIBE™ Varmepumper i verdensklassen

NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Vi er drevet av innovasjon og lidenskapen for å bruke fornybar energi til å generere varme. Hos NIBE er vi stolte av å være pionerer innen miljøvennlig teknologi, og vi jobber aktivt for å ta vare på både hjemmet ditt og kloden vår.

Du finner alle typer varmepumper for vannbåren varme hos NIBE: bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper og luft-vann-varmepumper. Vi har et landsdekkende nettverk av proffe forhandlere som står klare til å veilede deg med å finne den riktige varmepumpe-løsningen som passer dine spesifikke behov. Velg NIBE og ta det første skrittet mot en bærekraftig og energieffektiv fremtid. Slå et slag for miljøet – og samtidig ha det godt og varmt hjemme.

Nibe varmepumper

aquarea

Aquareas nye luft-til-vann-varmepumpe til boliger og kommersiell bruk.

Med kapasitet fra 3kW helt til 16 kW, er Aquareas varmepumpeserie den største på markedet, noe som sikrer at et system er
tilgjengelig uansett dine varme- og kjølebehov. Systemene er egnet for nybygg og renoveringsprosjekter, og er kostnadseffektive og
miljøvennlige..

Panasonic luft vann

enovatilskuddet

Enovatilskuddet gir kundene penger for energitiltak som varmepumpe

Enovatilskuddet er rettighetsbasert, det betyr at man slipper å søke i forkant, det holder at kunden sender inn kvittering eller faktura i etterkant. Enovatilskuddet gjelder både de som eier bolig i dag og de som bygger nytt.

Kontakt oss for spørsmål